Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

 Na het fantastische resultaat van afgelopen jaar waarin jullie €5055,60 hebben opgehaald voor de club, willen we in 2024 nog meer geld ophalen. 

Met geld kunnen wij mooie doelen realiseren die ons spel en plezier ten goede komen. Voorgaande jaren hebben wij dankzij jullie hulp en inzet onder andere penalty poppen, het ballenhok en de veldcamera’s kunnen kopen. 

De Grote Clubactie 2024 start vanaf zaterdag 21 september 2024 en loopt tot 4 november 2024.

Mocht je een lot willen kopen, maar geen verkoper aan de deur hebben gehad, maak dan gebruik van onderstaande QR code om de club te sponsoren! 

Let op! Onderstaande QR code is de algemene QR code van Warnsveldse Boys. 

Werkt de QR code niet gebruik dan onderstaande link:

https://lot.clubactie.nl/lot/v.v.-warnsveldse-boys/320032

Wachtkamer t/m JO-13 

Verkoop zoveel mogelijk loten en verdien hiermee zelf ook wat. Per verkocht lot ontvang je een bedrag van € 0,40 cent. De club krijgt €2,- per lot. Verkoop je met je team de meeste loten dan win je met je team €125,- om te besteden aan een teamuitje en jullie krijgen een patatje in de kantine. 2e prijs €75,- + patatje. 3e prijs een patatje in de kantine. 

Jeugdleden JO-14 t/m JO-19 

We dagen je uit om met je team de meeste loten te verkopen. Het team met de meeste verkochte loten wint een teamprijs van € 300,- (bij minimaal 50 verkochte loten). Ga de uitdaging aan met andere teams. Zet een mooie creatieve actie op, ook voor het teamgevoel. 

Senioren teams

Je verkoopt (koopt) per team een Superlot. Een Superlot bestaat uit 50 loten (€150,-). Hiervan gaat € 120,- rechtstreeks naar de clubkas. Jullie team komt extra onder de aandacht op de website. Daarnaast maakt de club namens de Grote Clubactie met ieder verkocht Superlot kans op een grote clubfeest t.w.v. € 5.000,- per Superlot. 

Dat zou toch echt te gek zijn! 

Doel 

Graag zetten wij ons in voor een mooi nieuw doel en daarom dagen wij je ook uit om goede ideeën te mailen aan het mailadres: groteclubactie@warnsveldseboys.nl

Sponsors 

Ook jullie kunnen onze club steunen. Koop loten van één van de Warnsveldse Boys spelers. Of koop een Superlot. Als jullie dit lot kopen steunen jullie niet alleen de club, maar zullen wij uw bedrijf in onze nieuwsbrief extra onder de aandacht brengen. Neem hiervoor contact op met de sponsorcommissie of met een van onderstaande personen via het e-mailadres groteclubactie@warnsveldseboys.nl